Philings Microneedling

Philings Microneedling

''Only the best for your skin''

Philings microneedling is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Behandeling met de Philings pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.

De Philings pen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger met de microneedling pen van philings.


PHINEEDLING

Er zijn twee soorten procedures die kunnen worden uitgevoerd binnen een PhiLings-behandeling:

Microneedling en Phi-Ion Plasma.


Deze kunnen in combinatie of afzonderlijk worden gedaan, afhankelijk van indicaties voor de behandeling.
WAT DOET DE PHINEEDLING
MET DE HUID?


•  Huidverjonging en huid verstrakking


•  Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen


•  Stimuleert de aanmaak van Collageen


•  De huid wordt steviger en gladder


•  Acne littekens en wondgenezing


•  Vult het littekenweefsel op


•  Breekt bestaand littekenweefsel af en versneld het genezingsproces


• Hyperpigmentatie (pigmentvlekken)


•  Verbetert Striae


•  Verbetert pigmentproblemen


•  Overmatig pigment breekt af


•  De huid gaat er strakker en stralender uitzien

Over Microneedling

Overweegt u een microneedling behandeling? Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. De kleine naaldjes in de ”pen” verwonden op een natuurlijke en veilige wijze de huid.


Hierdoor komen er in het bindweefsel groeifactoren en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt, zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.


Daarnaast worden ampullen met hoogwaardige werkstoffen gebruikt om de effectiviteit van de behandelingen te verhogen. Het resultaat is een stevigere, gladdere huid en een egalere teint.


Voor het beste resultaat adviseren wij u deze behandeling in kuurverband te ondergaan, 3 a 6 behandelingen met een interval van 3-4 weken.


Bij Dermacare Laser Clinic werken wij met de producten

van Philings en Image Skincare


Indicaties

 • Acnelittekens
 • Zonbeschadiging
 • Huidverslapping
 • Grove poriën of een grove huidstructuur
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Pigmentatieproblemen
 • Striae
 • Zwangerschapsstriemen
 • Geschikt voor lichaam en gelaat


Microneedling mag niet uitgevoerd worden bij

 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Huidkanker
 • Actieve Herpes
 • Autoimmunziektes 
 • Diabetes
 • Extreem zwakke vaatwanden
 • Medicatie Isotretion/RoacutaneAdvies na de behandeling

 • Er kan lichte zwelling en roodheid ontstaan. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling kan dit samengaan met kleine puntbloedinkjes of schaafwondjes.


 • Binnen 5dagen wordt het gebruik maken van de sauna afgeraden.


 • De huid kan schraal aanvoelen, alsof u te lang in de zon hebt gezeten. Deze effecten van de behandeling trekken binnen enkele dagen weg.


 • Het is belangrijk om tijdens de behandelperiode en 2-3 weken na de laatste behandeling direct zonlicht te vermijden, dit geldt ook voor zonnebanken. Maak gebruik van een beschermingsfactor met SPF 50 of hoger om veranderingen van de huidskleur te voorkomen.


 • Het is niet aan te raden om binnen 24 uur na de behandeling make-up te gebruiken.


Microneedling FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over microneedling. 


1. Wat is microneedling?

Microneedling is een innovatieve, moderne behandeling die de huid in staat stelt zichzelf te herstellen en te vernieuwen. De techniek wordt toegepast met behulp van een vibrerende pen waar minuscule naaldjes in zitten. Door de prikjes wordt de huid op natuurlijke wijze ‘beschadigd’ waardoor de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd worden.


2. Ben ik geschikt voor microneedling?

De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen die hun huid op effectieve wijze willen verbeteren of verjongen. Het is bovendien een regelmatig toegepaste behandeling om littekens te verminderen. Daarnaast kan microneedling overwogen worden in geval van een beschadigde huid, een verouderde huid, een (te) grove huidstructuur, couperose en zogenaamd melasma, ook wel zwangerschapsmasker genaamd.


3. Welke resultaten kan ik van microneedling verwachten?

Microneedling geeft niet meteen een zichtbaar resultaat. Gemiddeld worden na 2 tot 4 weken verbeteringen zichtbaar. Uw huid is dankzij de behandeling gladder en ziet er frisser uit. Littekens worden opgevuld, waardoor ze minder storend aanwezig zijn en ook rimpels worden verminderd. Over het algemeen kan gezegd worden dat deze behandeling uw huidstructuur en huidconditie verbetert. Pigmentvlekken nemen af en poriën krijgen een fijnere structuur.


4. Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling uit?

Als gevolg van microneedling ziet de behandelde huid er een aantal uren rood uit. De huid kan gaan schilferen. Dit schilferen kan een aantal weken aanhouden. Volg de tips van de huidtherapeut op, zodat u de behandelde huid optimaal verzorgt.


5. Doet microneedling pijn?

De meeste mensen die deze behandeling ondergaan spreken niet van pijn. Toch kan een behandeling als prikkelend en enigszins scherp ervaren worden. Het gevoel is meestal goed te verdragen. 


6. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van uw wensen en de manier waarop uw huid reageert op de microneedling behandeling. Doorgaans wordt geadviseerd om deze behandeling in kuurvorm te ondergaan, waarbij minimaal 3 behandelingen worden toegepast. Tussen de behandelsessies zit een periode van 3 a 4 weken.


7. Kan microneedling met een andere behandeling gecombineerd worden?

Ja. Huidtherapeuten adviseren een combinatie met LED Therapie . Als dit wordt toegepast aan het einde van een microneedling sessie, worden de resultaten optimaal versterkt.


8. Is microneedling een veilige behandeling?

Ja. Indien de behandeling wordt toegepast door een ervaren therapeut en u zich houdt aan de gegeven adviezen en instructies na afloop van een sessie, is microneedling veilig. Om mogelijke bijwerkingen te voorkomen stelt u de behandelde huid na afloop niet bloot aan de zon en gebruikt u alleen verzorgingsproducten die de therapeut u adviseert.


9. Wat moet of kan ik doen na een microneedling behandeling?

Eventuele gevoeligheid of roodheid van de huid is van korte duur. Geadviseerd wordt om de huid goed te hydrateren en optimaal te beschermen tegen de invloed van UV-straling. Gebruik daarom een crème met een minimale SPF 30 factor. Eventueel adviseert de therapeut een aantal huidverbeterende producten die ervoor zorgen dat het resultaat verder geoptimaliseerd wordt.


10. Hoe lang is de herstelperiode na microneedling?

Na afloop van de behandelsessie is het mogelijk om uw activiteiten en werkzaamheden direct te hervatten. Gevoeligheid en roodheid van de huid staan u hierbij niet in de weg en trekken bovendien vlot weg. Het enige waar u voor op past, is blootstelling aan het zonlicht. Ook het gebruik van een zonnebank wordt afgeraden.


11. Welke voordelen heeft microneedling?

Microneedling geeft de huid die behandeld wordt een enorme energie boost. Uw huid gaat stralen, wordt elastischer en ziet er steviger uit. Bovendien is de behandeling nagenoeg pijnloos en kort van duur. Microneedling kan op een dunnere huid worden toegepast en laat geen blijvende schade na. Complicaties komen nauwelijks voor en van een langdurige hersteltijd is evenmin sprake.


13. Kan ik na deze behandeling direct naar de sauna?

Er wordt geadviseerd om de eerste twee weken na de behandeling de sauna, het zonlicht en de zonnebank te vermijden. Bescherm de huid met een goede SPF 30 factor. Na drie weken kunt u weer gerust naar de sauna en/of het zwembad.


14. Kan microneedling na een filler of botox behandeling worden toegepast?

Na een filler behandeling wordt het gebruik van naalden die langer zijn dan 0,3 mm afgeraden, omdat dit de filler versneld af kan breken. Het gebied er omheen kan overigens wel behandeld worden. Botox heeft minimaal twee weken nodig om optimaal te werken. Gedurende deze periode wordt microneedling niet geadviseerd.


15. Wanneer wordt deze behandeling afgeraden?

Niet iedereen is geschikt voor een microneedling behandeling. Als er bij u sprake is van onder meer actieve huidinfecties, bloedstollingsproblemen, chronische huidaandoeningen, slechte wondgenezing, ernstige zonverbranding, eczeem, psoriasis, gezichtswratten of verdikte moedervlekken, zal een behandeling worden afgeraden. Een specialist kan eventueel een alternatieve huidbehandeling voorstellen.16. Zijn de resultaten van de behandeling blijvend?

Microneedling verbetert het uiterlijk en de structuur van uw huid. Als de behandeling wordt toegepast bij littekens, dan kunnen de resultaten die bereikt worden blijvend zijn. Wordt de behandeling toegepast als zogenaamde anti-aging behandeling? Dan wordt een langdurig effect bereikt. Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces kan later een nabehandeling nodig zijn. Door uw huid met de juiste huidverzorgingsproducten te behandelenm zijn de effecten langer zichtbaar.

og
neogen-before-after-4
PhiLings-Example-Image.3
Shine-by-She-phiLings-Microneedling-Phi-Ion-Plasma-Gezichtsbehandeling

Phi-Ion Plasma

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. 1 a 3 behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, bepaalt de schoonheidsspecialiste of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens 12 a 24maanden aanhouden.


Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.


Ooglidcorrecties zonder snijden met behulp van Phi-ion plasmapen HUIDVERSTRAKKING:

 • Zonder te snijden
 • Zonder anesthesie
 • Zeer korte hersteltijd
 • Minimale bijwerkingen
 • Langdurig resultaat
 • Kan herhaald worden


Revolutionaire behandeling voor diverse mogelijkheden inzetbaar:

 • Oogleden correctie
 • Fronsrimpel
 • Rokerslijnen
 • Overtollige huid
 • Mini facelift
 • Halslift


De Phi-Ion pen is een uitermate innovatieve en effectief alternatief voor chirurgische ingrepen.


Wat is de PHI-ION pen?

De Phi-Ion pen is een innovatief apparaat en behoort tot de nieuwste generatie medische apparatuur. Het is geworden tot één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet chirurgische behandelingen.


De Phi-Ion pen genereert door ionisatie een warmtestroom waardoor de onderhuid verbrandt en de huid als reactie onderhuidse littekentjes vormt en de huid daardoor strakker wordt.  Het resultaat is meteen zichtbaar.


De Phi-Ion pen is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals onder andere:

 • Oogleden (boven en onder)
 • Diepe en oppervlakkige rimpels
 • Acne, geschikt als de acute fase voorbij is, betere genezing en geen littekenvorming
 • Pigment vlekken 
 • Wratjes 
 • Moedervleken 
 • Fibromen 


De Plasma Phi-Ion behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud.

 

Philings wordt verdeeld in twee behandel methodes:

Phineedling EN Phi-ion (ook wel bekend als plasma, plexr)


 

Prijzen

Microneedling + Led Therapie


Gezicht
€ 125,00

Gezicht en Nek
€ 145,00

Gezicht, Nek en Decolleté

€ 200,00


Handen
€ 110,00

Striemen
op aanvraag

Littekens
vanaf € 80,00Prijzen

Phi-Ion Plasma 


Ooglid boven

€ 180,00


Ooglid onder

€ 180,00


Kraaienpootjes

€ 150,00


Ooglid boven of onder + Kraaienpotjes 

€ 200,00


Ooglid boven + Onder + Kraaienpotjes 

€ 250,00


Mond (smokerlines)

€ 180,00


Rimpels bij de Ooren

€ 150,00


Nek
op aanvraag


Fibromen of huidwratjes

op aanvraag


Kaaklijn

op aanvraag
Prijzen

Phi-Ion Plasma +

Microneedeling + inc

Led Therapie 


Gezicht Microneedeling +
Plasma Boven oog 

€ 305 nu € 225,00

Gezicht en Nek Microneedeling +
Plasma Boven oog 
€ 325 nu € 245,00

Gezicht, Nek en Decolleté Microneedeling+

Plasma Boven oog

€ 380 nu € 300,00